Ismerd meg Magyarország legújabb funkcionális tréning eszközét.
Tekintsd meg exkluzív tartalmainkat!

Megrendelem Exkluzív tartalmak

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Az Ön által megrendelt csomagok kiszállítását a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata végzi.

Magyarország területén a szállítás ideje 1-5 munkanap amennyiben a rendelést a 0. munkanapon 14 óráig leadja. A rendelés napja a 0. napnak számít, hétvégi vagy munkaszüneti napon leadott rendelés esetén ez hétfő, vagy a következő munkanap!

A Magyar Posta munkatársa a csomagot előzetes telefonhívás nélkül fogja szállítani, így kérjük olyan címet adjon meg ahol lehetőség van az átvételre. Az át nem vett csomagot a Magyar Posta szebályzata alapján veheti át.

A csomagot, átvételkor kell fizetnie a Posta munkatársának.

A rendelés mindigy egy csomagban megy, így a kiszabott postaköltséget csak egyszer kell megfizetnie. 

További információk és iránymutatás: http://posta.hu/

Vásárlás

  • Cross Core vásárlás

    CrossCore bevezető áron

    79 000 Ft

CrossCore eszköz

79 000 Ft CrossCore eszköz

CrossCore helyszínek

Az ország összes helyszíne, ahol gyakorlatban is megismerkedhetsz képzett edzők segítségével a Cross Core valódi előnyeivel. Már 9 helyen ott vagyunk!

Lépj kapcsolatba velünk!

Nekünk fontos, hogy számodra ne maradjon megválaszolatlan kérdés, hiszen így tökéletesítheted edzésprogramod, így fejlődhetsz! Kérdezz tőlünk.