Ismerd meg Magyarország legújabb funkcionális tréning eszközét.
Tekintsd meg exkluzív tartalmainkat!

Megrendelem Exkluzív tartalmak

A sok kipróbált sportág mellett ez az egyik legjobb, ami a labdarúgást segíti

A sok kipróbált sportág mellett ez az egyik legjobb, ami a labdarúgást segíti

Az ETO mindig nyitott volt minden olyan sportágra, ami a labdarúgást segíti. A sok kipróbált sportág mellett ez az egyik legjobb. Minden mozgás sikerének alapja az állandóság, a rendszeres mozgásban hiszek. További 1-2  hónap múlva már látványos lesz a fejlődés a fiúknál – beszélt a az ETO utánpótlás labdarúgó csapatainak edzésmunkájába illesztett új mozgásformáról Preszeller Tamás volt válogatott labdarúgó, az ETO U21-es labdarúgó csapatának utánpótlás edzője.

 

  • Hogy került kapcsolatba a CrossCore-ral, mint szerrel, s mint mozgásformával?

Amióta a CrossCore Magyarországon is elérhető, szinte azóta használom az eszközt, instruktori képzésben is részt vettem az egyesület támogatásával. Nagyon jók voltak a tapasztalataim. Az NB-III- és az U-21-es utánpótlás csapatokkal fél éve kezdtük meg az új edzésmunkát.

 

  • Hogy fogadták a játékosok?

A fiúk kifejezetten élvezik. Más izomcsoportra dolgoznak, mint a többi edzéseken. ők is látják, hogy feszesebb az izomzatuk és a kondíciójukra is pozitívan hat. Mivel számtalan gyakorlatot tesz lehetővé a CrossCore-t, minden edzés más, amit szintén kedvelnek.

 

  • Miben más a CrossCore, mint az eddig végzett edzésmunka?

Már előtte is végeztünk hasonló erőnléti edzést, a CrossCore kisöccsévell, a TRX-el. Amivel többnek érzem ezt a szert, az az eszköz instabilitásából fakad. Javítja sok minden mellett az egyensúlyérzéket is .A csigán átvetett kötél olyan instabilitást biztosít amelyben a rajta való erősítést és nyújtást extrém igénybevételként éli meg a sportoló. A feladatok erősségét a testünk dőlésszögével állíthatjuk be ezért különféle edzéscélok érhetőek el vele Ebben a sportszerben találtuk meg azt a hatékonyságot, ami nekünk kell és a törzsizomzat teljes fejlesztését teszi lehetővé A CrossCore az egész testet megmozgatja, olyan izmokat is, amikről nem is tudtuk, hogy létezik.

 

  • Mi az eddigi tapasztalat?

Hetente két alkalommal edzünk a szerrel, fél éve. A felkészülési programunkba beillesztettük. Úgy gondolom, hogy 1-2 hónapon belül már látványos a fejlődés. Minden mozgás sikerének alapja az állandóság. A rendszeres mozgásban hiszek. Rehabilitációban is kiválóan tudjuk alkalmazni a szert, mivel a CrossCore alkalmas arra, hogy ne terheljük a sérült izmot, így lehet vele tovább az edzést végezni. Hatékonysága jóval nagyobb, mint a gépeké. A sérülések utáni felépülési idő lényegesen lerövidült.

Amit még meg kell említenem, azaz itt dolgozó edzők  szakmai és emberi felkészültsége,empátiája.

Csak jó szívvel tudom ajánlani akár kezdő vagy haladó sportolni vágyónak .Biztos hogy itt az ETO- Parkban mindenki megtalálhatja a neki legjobban illő mozgásformát amely ha megismerik, valószínű a Cross Core lesz.

Legfrisebb híreink


Vissza a hírek listázásához

CrossCore eszköz

99 000 Ft
119.000 FT helyett
CrossCore eszköz

CrossCore helyszínek

Az ország összes helyszíne, ahol gyakorlatban is megismerkedhetsz képzett edzők segítségével a Cross Core valódi előnyeivel. Már 9 helyen ott vagyunk!

Lépj kapcsolatba velünk!

Nekünk fontos, hogy számodra ne maradjon megválaszolatlan kérdés, hiszen így tökéletesítheted edzésprogramod, így fejlődhetsz! Kérdezz tőlünk.