Ismerd meg Magyarország legújabb funkcionális tréning eszközét.
Olvass véleményeket a CrossCore-ról!

Megrendelem Vélemények

CrossCore az eszköz

A CrossCore a függesztett erősítő eszközök új generációja, Magyarország új funkcionális eszköze.

A CrossCore más hasonló eszközökkel szemben

 • 180 °-os forgó, rotációs mozgásokat tesz lehetővé a központi csiga segítségével.  A csiga instabilizáló funkciót tölt be gyakorlat közben, így hatékonyabbá válik a zsírégetés és a haránt hasizom megerősítésére is sokkal több opciót ad. Saját testsúlyunkkal dolgozunk, a gyakorlatok nehézségi fokát testünk dőlésszögével állíthatjuk.

A hagyományos kondicionálótermi edzéssel szemben

 • Minden izomcsoportra együttesen hat. A konditermek egyik jelentős hátránya, hogy a gépek és még a szabad súlyok is korlátozzák a lehetséges mozgássíkokat a gyakorlatok végzése közben és aránytalanul egy izomterületre koncentrálnak.
 • A CrossCore edzés lehetővé teszi, hogy úgy edzünk, ahogy élünk, ahelyett, hogy ülve egy síkban egy izmot edzenénk izoláltan.
 • A CrossCore az emberi testen, mint egységes rendszeren fejti ki komplex hatását, így az izomtömeg arányosan és egyensúlyban növekszik.

Ajánljuk, hiszen...

 • Intenzíven formálja a testet, rendszerbe tett gyakorlatsorokkal gyönyörű formát garantál.
 • Ha a fogyás, zsírégetés a cél: optimális pulzusszám mellett 800-1000 kalóriát is elégethető, 1 óra alatt.
 • A mélyizmok megerősítésének legjobb módszere.
 • Javítja az állóképességet.
 • A gyakorlatok jellege miatt segíti az izmok nyújtását, csökkentve a bemelegítés hiányából eredő sérülések kockázatát.Sportolóknak kiváló kiegészítő edzésként.
 • Sérülések után is előnyös, a gyógytornászok rehabilitációban alkalmazzák.
 • Idősek is beépíthetik wellness programjukban, nem kell félniük például az eleséstől.
 • Erősíti az inakat, védi az ízületeket.
 • Nagyon jó stresszlevezető - egy intenzív edzésmunka után segít megfeledkezni a napi gondokról.

Részletesen az eszközről

A hevederszáras, függesztett, funkcionális eszközökből fejlődött ki a csigás központi egységgel ellátott CrossCore. A csiga 180 °-os forgó, rotációs mozgásokat tesz lehetővé. Fantasztikus előnye, hogy a rajta átvetett szabadon futó kötél instabilitást biztosít, ami kontrollálásra késztet, így a törzsizmok plusz erőt fejtenek ki.

A központi csiga szabad mozgásakor a kötélszárak oly könnyedén mozdulnak el, hogy egyensúlyban tartásuk koncentrált erőkifejtést követel.

Az eszköz nem csak az erősítésben élvez előnyöket, hanem jellemzőjénél fogva a nyújtásban is, aminek nagy szerepe van a szép, tónusos izomfejlődésben és a sérülések elkerülésében.

A könnyebben végrehajtható gyakorlatokhoz alkalmazhatjuk a tüskét, ami a csigába illesztéskor megakadályozza annak szabad elmozdulását. Ezt azonban nem javasoljuk, hiszen így a CrossCore rendkívüli előnyét hagynánk kiaknázatlanul.

CrossCore
Megrendelem Exkluzív tartalmak

CrossCore eszköz

99 000 Ft
119.000 FT helyett
CrossCore eszköz

CrossCore helyszínek

Az ország összes helyszíne, ahol gyakorlatban is megismerkedhetsz képzett edzők segítségével a Cross Core valódi előnyeivel. Már 9 helyen ott vagyunk!

Lépj kapcsolatba velünk!

Nekünk fontos, hogy számodra ne maradjon megválaszolatlan kérdés, hiszen így tökéletesítheted edzésprogramod, így fejlődhetsz! Kérdezz tőlünk.