Ismerd meg Magyarország legújabb funkcionális tréning eszközét.
Olvass véleményeket a CrossCore-ról!

Megrendelem Vélemények

CrossCore az eszköz

A CrossCore a függesztett erősítő eszközök új generációja, Magyarország új funkcionális eszköze.

A CrossCore más hasonló eszközökkel szemben

 • 180 °-os forgó, rotációs mozgásokat tesz lehetővé a központi csiga segítségével.  A csiga instabilizáló funkciót tölt be gyakorlat közben, így hatékonyabbá válik a zsírégetés és a haránt hasizom megerősítésére is sokkal több opciót ad. Saját testsúlyunkkal dolgozunk, a gyakorlatok nehézségi fokát testünk dőlésszögével állíthatjuk.

A hagyományos kondicionálótermi edzéssel szemben

 • Minden izomcsoportra együttesen hat. A konditermek egyik jelentős hátránya, hogy a gépek és még a szabad súlyok is korlátozzák a lehetséges mozgássíkokat a gyakorlatok végzése közben és aránytalanul egy izomterületre koncentrálnak.
 • A CrossCore edzés lehetővé teszi, hogy úgy edzünk, ahogy élünk, ahelyett, hogy ülve egy síkban egy izmot edzenénk izoláltan.
 • A CrossCore az emberi testen, mint egységes rendszeren fejti ki komplex hatását, így az izomtömeg arányosan és egyensúlyban növekszik.

Ajánljuk, hiszen...

 • Intenzíven formálja a testet, rendszerbe tett gyakorlatsorokkal gyönyörű formát garantál.
 • Ha a fogyás, zsírégetés a cél: optimális pulzusszám mellett 800-1000 kalóriát is elégethető, 1 óra alatt.
 • A mélyizmok megerősítésének legjobb módszere.
 • Javítja az állóképességet.
 • A gyakorlatok jellege miatt segíti az izmok nyújtását, csökkentve a bemelegítés hiányából eredő sérülések kockázatát.Sportolóknak kiváló kiegészítő edzésként.
 • Sérülések után is előnyös, a gyógytornászok rehabilitációban alkalmazzák.
 • Idősek is beépíthetik wellness programjukban, nem kell félniük például az eleséstől.
 • Erősíti az inakat, védi az ízületeket.
 • Nagyon jó stresszlevezető - egy intenzív edzésmunka után segít megfeledkezni a napi gondokról.

Részletesen az eszközről

A hevederszáras, függesztett, funkcionális eszközökből fejlődött ki a csigás központi egységgel ellátott CrossCore. A csiga 180 °-os forgó, rotációs mozgásokat tesz lehetővé. Fantasztikus előnye, hogy a rajta átvetett szabadon futó kötél instabilitást biztosít, ami kontrollálásra késztet, így a törzsizmok plusz erőt fejtenek ki.

A központi csiga szabad mozgásakor a kötélszárak oly könnyedén mozdulnak el, hogy egyensúlyban tartásuk koncentrált erőkifejtést követel.

Az eszköz nem csak az erősítésben élvez előnyöket, hanem jellemzőjénél fogva a nyújtásban is, aminek nagy szerepe van a szép, tónusos izomfejlődésben és a sérülések elkerülésében.

A könnyebben végrehajtható gyakorlatokhoz alkalmazhatjuk a tüskét, ami a csigába illesztéskor megakadályozza annak szabad elmozdulását. Ezt azonban nem javasoljuk, hiszen így a CrossCore rendkívüli előnyét hagynánk kiaknázatlanul.

CrossCore
Megrendelem Exkluzív tartalmak

CrossCore eszköz

79 000 Ft CrossCore eszköz

CrossCore helyszínek

Az ország összes helyszíne, ahol gyakorlatban is megismerkedhetsz képzett edzők segítségével a Cross Core valódi előnyeivel. Már 9 helyen ott vagyunk!

Lépj kapcsolatba velünk!

Nekünk fontos, hogy számodra ne maradjon megválaszolatlan kérdés, hiszen így tökéletesítheted edzésprogramod, így fejlődhetsz! Kérdezz tőlünk.