Ismerd meg Magyarország legújabb funkcionális tréning eszközét.
Tekintsd meg exkluzív tartalmainkat!

Megrendelem Vélemények

Otthoni felhasználás

Otthoni felhasználás

Formáld a tested akkor, amikor Te akarod, pont otthon a nappalidban, vagy a szabad levegőn, a kertedben. Időpont egyeztetések és városi bumlizás nélkül.
Plusz DVD-vel is segítünk.

Edzőtermi felhasználás

Edzőtermi felhasználás

A legjobb csoportos edzés amivel már rövid idő alatt látványos eredményeket érhetsz el, ami folyamatosan szinten tartja a motivációd.Változatos gyakorlatok, jókedvű edzések és gyors fejlődés.


Ismerd meg a CrossCore funkcionális tréning eszközt

A hevederszáras, függesztett, funkcionális eszközökből fejlődött ki a csigás központi egységgel ellátott CrossCore. A csiga 180 °-os forgó, rotációs  mozgásokat tesz lehetővé. Fantasztikus előnye, hogy a rajta átvetett szabadon futó kötél instabilitást biztosít, ami kontrollálásra késztet, így a törzsizmok plusz erőt fejtenek ki.

A központi csiga szabad mozgásakor a kötélszárak oly könnyedén mozdulnak el, hogy egyensúlyban tartásuk koncentrált erőkifejtést követel.

Tovább a részletes leíráshoz!

CrossCore

CrossCore eszköz

99 000 Ft
119.000 FT helyett
CrossCore eszköz

Exkluzív tartalmak

Edzésprogramok, specifikus gyakorlatsorok, eredménystatisztikák. Mind a Tiéd lehet, csináljuk együtt. Iratkozz fel hírlevelünkre.

CrossCore helyszínek

Az ország összes helyszíne, ahol gyakorlatban is megismerkedhetsz képzett edzők segítségével a Cross Core valódi előnyeivel. Már 9 helyen ott vagyunk!

Lépj kapcsolatba velünk!

Nekünk fontos, hogy számodra ne maradjon megválaszolatlan kérdés, hiszen így tökéletesítheted edzésprogramod, így fejlődhetsz! Kérdezz tőlünk.